concert: NÉOMI in EKKO op ZATERDAG 11 MEI 2024

  • NÉOMI
    Popronde Amsterdam 2022
    © Andrea Roell
ZA.
11 MEI
NÉOMI 20:00 uur EKKO, Utrecht
2024
Hoofdprogramma NÉOMI
Voorprogramma Iskander Moon
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets NÉOMI in EKKO
Tickets NÉOMI:
Weet waar je koopt!
za 11 mei
EKKO, Utrecht
€ 14,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De snel opkomende singer-songwriter néomí vertelt oprechte en authentieke verhalen. Geïnspireerd door zowel klassieke als hedendaagse folkartiesten, ondersteund door dromerige soundscapes. De muzikale reis van de Nederlands/Surinaamse artiest begon na een teleurstellende ervaring met pianolessen, waardoor ze aanvankelijk besloot om nooit meer iets met muziek te doen. Dit veranderde toen ze het nummer ‘Old Pine’ van Ben Howard hoorde; het inspireerde haar om gitaar te leren spelen en haar eigen nummers te schrijven. Inmiddels werkt ze aan haar debuutalbum, speelde ze supportshows voor HAEVN, The Slow Show en SYML en werd ze benoemd tot 3voor12 talent voor de Popronde 2022 en 3FM talent. In de aanloop naar de release tourt ze door Nederland en maakt ze een veelbelovende pitstop in de zaal van EKKO. 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in EKKO in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van EKKO in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat NÉOMI in EKKO plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van NÉOMI, Iskander Moon

Foto NÉOMI te NÉOMI - 07/05 - Paradiso Foto NÉOMI te Popronde Amsterdam 2022 Foto NÉOMI te NÉOMI - 07/05 - Paradiso Foto NÉOMI te NÉOMI - 07/05 - Paradiso Foto NÉOMI te NÉOMI - 07/05 - Paradiso Foto NÉOMI te NÉOMI - 07/05 - Paradiso
 
Bekijk alle 21 foto's van NÉOMI

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws