concert: Michael Starring Ben The Magic Of Michael Jackson in TivoliVredenburg op DINSDAG 18 JUNI 2024

DI.
18 JUN
MICHAEL STARRING BEN THE MAGIC OF MICHAEL JACKSON Grote Zaal, 20:15 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2024
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Michael Starring Ben The Magic Of Michael Jackson in TivoliVredenburg
Tickets Michael Starring Ben The Magic Of Michael Jackson
Weet waar je koopt!
KIES TICKET
di 18 jun
Michael Starring Ben
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 37,25
di 18 jun
Michael Starring Ben
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 37,84

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Vijftien jaar na de dood van Michael Jackson krijgt de muziek van The King of Pop een passende ode in de wervelende productie Michael Starring Ben. In deze show (afkomstig van West End in Londen) vertolkt de Engelse Michael Jackson-tributezanger Ben Bowman alle iconische nummers van het popgenie: Thriller, Beat It, Billie Jean, Man in The Mirror, Smooth Criminal, Ben en vele, vele anderen. Ook de beste nummers van The Jackson 5 komen aan bod. Deze spektakelshow met volledige live-band, dansers en achtergrondzangers bewijst dat de muziek van Michael Jackson altijd blijft voortleven!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Michael Starring Ben The Magic Of Michael Jackson in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]