concert: Bikini Kill in Melkweg op DONDERDAG 06 JUNI 2024

  • Big Joanie
    Big Joanie - 21/01 - Paradiso
    © Susana Martins
DO.
06 JUN
BIKINI KILL Max, 19:00 uur Melkweg, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Bikini Kill
Voorprogramma Big Joanie
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Bikini Kill in Melkweg
Tickets Bikini Kill:
Weet waar je koopt!
do 06 jun
Melkweg, Amsterdam
€ 40,25

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Bikini Kill, de feministische punkband, wordt beschouwd als de pioniers van de riot grrrl-beweging. In de vroege jaren '90 slaagden Kathleen, Kathi en Tobi erin om via politieke songteksten, zines en confronterende liveoptredens een feministische gemeenschap op te bouwen binnen de punkscene. Ze geloofden sterk dat als meiden overal ter wereld bands zouden starten, dit een positieve verandering teweeg zou brengen. Bikini Kill moedigde actief vrouwen en meiden aan om bands te vormen als een vorm van cultureel verzet.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Melkweg in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Bikini Kill in Melkweg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Big Joanie

Foto Big Joanie te Best Kept Secret Festival - Zaterdag Foto Big Joanie te Big Joanie - 21/01 - Paradiso Foto Big Joanie te Gossip - 16/07 - Paradiso Foto Big Joanie te Big Joanie - 21/01 - Paradiso Foto Big Joanie te Best Kept Secret Festival - Zaterdag Foto Big Joanie te Big Joanie - 21/01 - Paradiso
 
Bekijk alle 13 foto's van Big Joanie

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Leden die hier naar toe gaan

Leden die hier naar toe willen