concert: Tusky in Hall Of Fame op VRIJDAG 03 MEI 2024

  • Boskat
    Popronde Eindfeest 2018 - 24/11 - Melkweg
    © Irwan Notosoetarso
  • Tusky
    Breda barst 2018
    © Marc de Jong
VR.
03 MEI
TUSKY 20:00 uur Hall Of Fame, Tilburg
2024
Hoofdprogramma Tusky
Voorprogramma Boskat
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Tusky in Hall Of Fame
Tickets Tusky:
Weet waar je koopt!
vr 03 mei
Hall Of Fame, Tilburg
€ 17,30

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Sinds hun oprichting in 2016 heeft Tusky geen moment stilgezeten, met een indrukwekkende hoeveelheid werk is het overduidelijk dat de honger van de band naar luide, snelle en woeste punkrock verre van gestild is. De energieke, hoog tempo nummers belichamen de kern van punkrock—ontzettend catchy en bedoeld om live te spelen in een bijna hyperactieve en allesverwoestende liveshow.

Na het uitbrengen van twee albums en een EP begint de band aan een nieuw hoofdstuk met een album simpelweg getiteld “Tusky”. Voor deze langspeler werkten ze samen met Adrian Bushby (bekend van zijn werk met Foo Fighters, Spice Girls, Muse, e.a.), die de band hielp een heerlijke balans te vinden tussen hun eerdere platen en het nieuwe – ruige en rauwe rock, meesterlijk gepolijst tot een punkrockjuweeltje.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Hall Of Fame in Tilburg. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Hall Of Fame in Tilburg? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Tusky in Hall Of Fame plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Tusky, Boskat

Foto Tusky te Zwarte Cross Festival 2019 Foto Tusky te Werfpop 2019 Foto Tusky te Popronde Rotterdam 2017 Foto Tusky te Tusky - 14/12 - de Helling Foto Tusky te Werfpop 2019 Foto Tusky te Tusky - 14/12 - de Helling
 
Bekijk alle 83 foto's van Tusky
Bekijk alle 10 foto's van Boskat

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws