concert: Voyager in 013 op ZATERDAG 19 OKTOBER 2024 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Voyager
    Leprous Voyager Earthside - 4/4 - Duycker
    © Nico Reinders
  • Voyager
    Leprous Voyager Earthside - 4/4 - Duycker
    © Nico Reinders


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Voyager in 013) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
19 OKT
VOYAGER Next, 20:00 uur 013, Tilburg
2024
Hoofdprogramma Voyager

EXTRA INFORMATIE

Het Australische Voyager komt in oktober naar de Next. Na jaren van evolutie en werken aan een unieke sound heeft Voyager in bijna 25 jaar, zowel on als off stage, een weg naar succes afgelegd. De band maakt gebruik van 80's geïnspireerde vocals, keytar solo's, catchy technische melodieën, een groovy bass en bombastische drums waarmee ze keer op keer indrukwekkende en unieke muziek uitbrengen. Het befaamde album 'Colours in the Sun' uit 2019 bracht de band veel populariteit door al die gecombineerde elementen. Die resulteerden samen in een uplifting en levendig album, het is daarom ook geen wonder dat de band zich omschrijft als 'kleurrijk'. In 2023 deed de band mee aan het Eurovisie Songfestival met het catchy nummer 'Promise', waarmee de band in de top 10 belande. Ook in het nieuwste album 'Fearless in Love' slaan alle unieke sounds de handen ineen waardoor de muziek kleurrijker is dan ooit.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Foto's van Voyager

Foto Voyager te Progpower Europe 2006 Foto Voyager te Leprous Voyager Earthside - 4/4 - Duycker Foto Voyager te Leprous Voyager Earthside - 4/4 - Duycker Foto Voyager te Leprous Voyager Earthside - 4/4 - Duycker Foto Voyager te Leprous Voyager Earthside - 4/4 - Duycker Foto Voyager te Leprous Voyager Earthside - 4/4 - Duycker
 
Bekijk alle 12 foto's van Voyager

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan