concert: The Cards in Astrant op ZATERDAG 11 MEI 2024

  • The Cards
    Bluesrock Festival Tegelen 2019
  • The Cards
    Bluesrock Festival Tegelen 2019
ZA.
11 MEI
THE CARDS 20:00 uur Astrant, Ede
2024
Hoofdprogramma The Cards

EXTRA INFORMATIE

Paul Quinn, voormalig gitarist en in 1976 mede oprichter van de legendarische ‘New wave of British heavy Metal’ band pioneers ‘Saxon’ is terug in Nederland om zijn nieuw album voor te stellen aan het grote publiek. Wat als een ‘on the side’ project begon krijgt vaste vorm met deze nieuwe album release ‘Generation Jukebox’
The Cards werd opgericht in 2016 toen Paul Quinn en Harrison Young (DORO/ U.D.O.) samen nummers begonnen te schrijven, de intentie en richting waren toen nog niet heel duidelijk maar de vriendschap en het plezier maakte dat ze elkaar bleven zien en aan dit project bleven werken. De songs kregen vaste vorm en op drums werd Koen Herfst (Vandenberg) er bij gehaald eerst voor de studio opnames en vervolgens voor het live touren.

The Cards omschrijven zichzelf als een explosieve bluesy classic rock power Trio en luisteraars worden getrakteerd op een reis door de Rock & Roll geschiedenis, met invloeden uit de Motown tot de Metal maar vooral alles wat er tussen ligt. Gevolgd door een dikke knipoog.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Astrant in Ede. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Astrant in Ede? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Cards in Astrant plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van The Cards

Foto The Cards te Bluesrock Festival Tegelen 2019 Foto The Cards te Bluesrock Festival Tegelen 2019
 
Bekijk alle 2 foto's van The Cards

Gerelateerde concerten