concert: Mt. Joy in Melkweg op DINSDAG 04 JUNI 2024

  • Mt. Joy
    Metropolis Festival 2019
    © Charles Batenburg
  • Mt. Joy
    Metropolis Festival 2019
    © Charles Batenburg
DI.
04 JUN
MT. JOY Max, 19:00 uur Melkweg, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Mt. Joy
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Mt. Joy in Melkweg
Tickets Mt. Joy:
Weet waar je koopt!
di 04 jun
Melkweg, Amsterdam
€ 18,40

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Indierock groep Mt. Joy werd gevormd in 2016 door middelbare schoolvrienden Matt Quinn en Sam Cooper die beide verhuisden van Philadelphia naar LA. Ze brachten hun eerste single, 'Astrovan', uit met de hulp van bassist Michael Byrnes die ze leerden kennen via Craiglist. Na het succes van hun eerste single breidde de band zich uit naar vijf leden en lanceerden ze in 2018 hun debuutalbum, ook genaamd 'Mt. Joy'. In de afgelopen jaren heeft het kwintet grote festivals mogen betreden zoals Lollapalooza en Austin City Limits, en hebben ze getourd met onder ander The Lumineers en Rainbow Kitten Surprise.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Melkweg in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Mt. Joy in Melkweg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Mt. Joy

Foto Mt. Joy te Greta van Fleet - 08/11 - Ziggo Dome Foto Mt. Joy te Greta van Fleet - 08/11 - Ziggo Dome Foto Mt. Joy te Metropolis Festival 2019 Foto Mt. Joy te Metropolis Festival 2019 Foto Mt. Joy te Metropolis Festival 2019 Foto Mt. Joy te Metropolis Festival 2019
 
Bekijk alle 8 foto's van Mt. Joy

Leden die hier naar toe gaan