concert: Meute in 013 op DONDERDAG 24 OKTOBER 2024

  • Meute
    Meute - 05/03 - Paradiso
    © Nico Reinders
  • Meute
    Meute - 05/03 - Paradiso
    © Nico Reinders
DO.
24 OKT
MEUTE Main, 19:00 uur 013, Tilburg
2024
Hoofdprogramma Meute
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Meute in 013
Tickets Meute:
Weet waar je koopt!
do 24 okt
013, Tilburg
€ 41,80

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De elfkoppige techno marching band MEUTE uit Duitsland komt naar onze Main om iedereen daar een bijzondere show te bezorgen waarin zij de elektronische geluiden van een DJ nabootsen met akoestische instrumenten. Met de grote hoeveelheid (blaas)instrumenten maakt de band unieke reworks van nummers waarin zij op bijzondere wijze elementen van techno en house naar voren laten komen. Dat doen zij bijvoorbeeld door geluiden die vaak door een machine gemaakt worden te verwisselen met geluiden uit blaasinstrumenten wat zorgt voor een indrukwekkend orkestraal geheel. De groep brak door nadat er in 2016 een virale hit op YouTube werd gehaald met een video van het lied 'Rej'. In 2018 was MEUTE een van de meest geboekte festivalbands van Europa. Wil jij deze unieke en onvergetelijke show bijwonen? Haal dan snel tickets.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in 013 in Tilburg. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van 013 in Tilburg? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Meute in 013 plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Meute

Foto Meute te Sziget 2022 - Vrijdag Foto Meute te Sziget 2022 - Vrijdag Foto Meute te Paléo 2022 Foto Meute te Sziget 2022 - Vrijdag Foto Meute te Meute - 05/03 - Paradiso Foto Meute te Paléo 2022
 
Bekijk alle 21 foto's van Meute

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals