concert: Anson Seabra in Melkweg op MAANDAG 29 APRIL 2024

  • Anson Seabra
    Dean Lewis - 12/10 - TivoliVredenburg
    © Phaedra Wijnstroot
MA.
29 APR
ANSON SEABRA Max, 19:00 uur Melkweg, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Anson Seabra
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Anson Seabra in Melkweg
Tickets Anson Seabra
Weet waar je koopt!
KIES TICKET
ma 29 apr
Michael Marcagi
Melkweg, Amsterdam
€ 18,40
ma 29 apr
Anson Seabra
Melkweg, Amsterdam
€ 18,40 - 64,40

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Eind 2023 tourde hij als support act van Cian Ducrot langs uitverkochte zalen in Europa en het Verenigd Koninkrijk - nu krijgt hij zijn eigen soloshow! Anson Seabra vergaarde bekendheid met zijn YouTubekanaal, en zijn debuutsingle 'Welcome to Wonderland' uit 2018 ging in 2020 compleet viraal op TikTok. Zijn muziek, die hij voornamelijk in zijn slaapkamer geschreven heeft, is emotioneel, introspectief en reflecteert op onderwerpen als mentale gezondheid, persoonlijke groei en hartzeer.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Melkweg in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Anson Seabra in Melkweg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Anson Seabra

Foto Anson Seabra te Dean Lewis - 12/10 - TivoliVredenburg Foto Anson Seabra te Dean Lewis - 12/10 - TivoliVredenburg Foto Anson Seabra te Dean Lewis - 12/10 - TivoliVredenburg Foto Anson Seabra te Dean Lewis - 12/10 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 4 foto's van Anson Seabra