concert: San Cisco in Melkweg op DONDERDAG 30 MEI 2024

  • San Cisco
    Paaspop Schijndel 2015 - vrijdag
    © René Obdeijn
  • San Cisco
    Paaspop Schijndel 2015 - vrijdag
    © René Obdeijn
DO.
30 MEI
SAN CISCO Upstairs, 20:00 uur Melkweg, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma San Cisco
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets San Cisco in Melkweg
Tickets San Cisco:
Weet waar je koopt!
do 30 mei
Melkweg, Amsterdam
€ 16,10

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Australische formatie San Cisco keert na tien jaar terug naar Melkweg! De charmante indiepop van dit drietal wordt geïnspireerd door artiesten als MGMT, The Flaming Lips en Vampire Weekend, en dat vertaalt zich in retecatchy nummers. Na het internationale succes van de single 'Awkward' (in 2013 ook megahit bij 3FM), zijn ze inmiddels vier hele albums rijker.

In maart 2024 verschijnt hun nieuwe plaat, ‘Under The Light’, waarvan de eerste singles nu al een nieuw en oud geluid omarmen. Zo gaat de roezige track 'High' over het euforische gevoel van een nieuwe liefde, en is 'Honeycomb' een verleidelijk popnummer over zelfliefde, met lichte elektronische invloeden. Liefhebbers van hun groovy indierock komen goed uit met 'Under The Light' en 'Lost Without You'. Met een nieuwe bandsamenstelling, en genoeg nieuw materiaal betreden ze op 30 mei het intieme podium van de Upstairs!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Melkweg in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat San Cisco in Melkweg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van San Cisco

Foto San Cisco te Paaspop Schijndel 2015 - vrijdag Foto San Cisco te Paaspop Schijndel 2015 - vrijdag Foto San Cisco te Paaspop Schijndel 2015 - vrijdag Foto San Cisco te Paaspop Schijndel 2015 - vrijdag Foto San Cisco te Paaspop Schijndel 2015 - vrijdag
 
Bekijk alle 5 foto's van San Cisco

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws