concert: Willem in Effenaar op VRIJDAG 22 MAART 2024

  • Willem
    Willem - Man in Nood - 08/02 - Melkweg
    © Andrea Roell
  • Willem
    Lowlands 2019 - Zondag
    © Anne-Marie Kok
VR.
22 MRT
WILLEM Grote zaal, 20:00 uur Effenaar, Eindhoven
2024
Hoofdprogramma Willem
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Willem in Effenaar
Tickets Willem:
Weet waar je koopt!
vr 22 mrt
Effenaar, Eindhoven
€ 33,50

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Rapper/zanger Willem (The Opposites) gaat op tour! Eerder gooide hij hoge ogen als helft van Nederlandstalig hiphopduo The Opposites. Vervolgens ontwikkelde Willem zich tot soloartiest met 'Man In Nood' maakte hij een comeback met The Opposites én ontpopte hij zich vorig jaar met de indringende theatervoorstelling 'Spuug van God'. Onlangs kondigde de artiest op social media een nieuwe live tour aan door Nederland en België.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Effenaar in Eindhoven. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Effenaar in Eindhoven? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Willem in Effenaar plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Willem

Foto Willem te Willem - Man in Nood - 08/02 - Melkweg Foto Willem te Lowlands 2019 - Zondag Foto Willem te Willem - Man in Nood - 08/02 - Melkweg Foto Willem te Willem - Man in Nood - 08/02 - Melkweg Foto Willem te Willem - Man in Nood - 08/02 - Melkweg Foto Willem te Lowlands 2019 - Zondag
 
Bekijk alle 20 foto's van Willem

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan