concert: Rondé in Hedon op DONDERDAG 18 APRIL 2024

  • Rondé
    Indian Summer Festival 2015
    © Irwan Notosoetarso
  • Rondé
    Concert At Sea 2015
    © Diewertje Linders
DO.
18 APR
RONDÉ 20:00 uur Hedon, Zwolle
2024
Hoofdprogramma Rondé
Concert uitverkocht
Rondé in Hedon is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
do 18 apr
RONDÉ
Hedon, Zwolle
€ 28,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Volgens onze informatie is dit concert uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor Rondé aangeboden.

EXTRA INFORMATIE

De vierkoppige Nederlandse indiepopband RONDÉ brak in 2014 met hun eerste single 'Run' meteen landelijk door. Inmiddels zijn we zes jaar, meerdere hits, airplay op alle grote radiostations en optredens op festivals als Lowlands en Pinkpop verder en is de band is niet meer weg te denken uit de Nederlandse poppodia. RONDÉ bestaat uit Rikki Borgelt, Armel Paap, Sharon Zarr en Cas Oomen en staat bekend om hun ijzersterke en energieke liveshows. Onlangs bracht RONDÉ hun nieuwe single 'Break My Heart' uit.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Hedon in Zwolle. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Hedon in Zwolle? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Rondé in Hedon plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Rondé

Foto Rondé te 538 Koningsdag 2023 Foto Rondé te Indian Summer Festival 2017 - Zaterdag Foto Rondé te 3voor12 Song Van Het Jaar 2016 Foto Rondé te Festival The Brave 2015 Foto Rondé te Bevrijdingsfestival Overijssel 2016 Foto Rondé te 3voor12 Song Van Het Jaar 2016
 
Bekijk alle 251 foto's van Rondé

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws