concert: Mitski in Koninklijk Circus op DINSDAG 14 MEI 2024

  • Mitski
    Best Kept Secret 2017 - Zaterdag
    © Anne-Marie Kok
  • Mitski
    Best Kept Secret 2017 - Zaterdag
    © Anne-Marie Kok
DI.
14 MEI
MITSKI 20:00 uur Koninklijk Circus, Brussel
2024
Hoofdprogramma Mitski
Voorprogramma Ice Age
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Mitski in Koninklijk Circus
Tickets Mitski:
di 14 mei
Koninklijk Circus, Brussel
€ 45,00 - 61,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Mitski behoort tot de grootste sterren van de hedendaagse indiepop. In haar muziek combineert ze muziekstijlen als folk, pop, rock en elektronica met persoonlijke teksten over thema’s als angst, eenzaamheid, kwetsbaarheid en het eigen onvermogen.

Haar doorbraak kwam in 2018 met vijfde album 'Be the Cowboy', dat door muziekmedia wereldwijd werd gekozen als album van het jaar. Haar liedjes 'Nobody' en 'Washing Machine Heart' groeiden uit tot TikTok-hits. Met meer dan anderhalf miljard views op TikTok en meer dan tweeënhalf miljoen video’s met haar muziek als soundtrack is ze een van de populairste artiesten op het social mediaplatform. Dat haar emotionele teksten resoneren bij de fans, blijkt wel uit het feit dat deze een eigen hashtag hebben op TikTok: #Mitskiistherapy heeft meer dan vijftig miljoen views.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Koninklijk Circus in Brussel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Koninklijk Circus in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Mitski in Koninklijk Circus plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Mitski, Ice Age

Foto Mitski te Best Kept Secret 2017 - Zaterdag Foto Mitski te Best Kept Secret 2017 - Zaterdag Foto Mitski te Best Kept Secret 2017 - Zaterdag Foto Mitski te Best Kept Secret 2017 - Zaterdag
 
Bekijk alle 4 foto's van Mitski

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws