concert: Son Mieux in Doornroosje op DONDERDAG 16 MEI 2024

  • Son Mieux
    Son Mieux - 11/9 - Gerrits Tuin
    © Jenita Postma
  • Son Mieux
    Westerpop 2019
    © Anja de Bruijn
DO.
16 MEI
SON MIEUX 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2024
Hoofdprogramma Son Mieux
Concert uitverkocht
Son Mieux in Doornroosje is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
do 16 mei
Son Mieux
Doornroosje, Nijmegen
€ 34,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Volgens onze informatie is dit concert uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor Son Mieux aangeboden.

EXTRA INFORMATIE

Son Mieux maakt zijn naam waar. Betere geluiden dan u gewend bent. Disco-invloeden, grootse gebaren, rijke arrangementen, gelaagde teksten. ‘Drive’ en ‘Can’t Get Enough’ waren puike pophits voor fijnproevers, maar met ‘Multicolor’ werd pas definitief de brug naar een breed publiek geslagen. De song stond wekenlang in de Nederlandse hitlijsten en leverde de band een gouden plaat op. Dat ‘Multicolor’ enkel beschikbaar was als Record Store Day-single en niét op de felgesmaakte plaat ‘The Mustard Seed’ stond, mocht de pret niet drukken. ‘The Mustard Seed’ verbaasde fans en critici, won de band een Edison voor beste rockalbum en verzamelde alleen al op Spotify meer dan zestien miljoen streams. Waanzinnige cijfers.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Doornroosje in Nijmegen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Son Mieux in Doornroosje plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Son Mieux

Foto Son Mieux te In Het Volkspark 2023 Foto Son Mieux te Hello Festival 2023 Foto Son Mieux te Vrienden van Amstel Live 2024 Foto Son Mieux te Werfpop 2022 Foto Son Mieux te Son Mieux - 16/04 - Paradiso Foto Son Mieux te Werfpop 2022
 
Bekijk alle 229 foto's van Son Mieux

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws