concert: Son Mieux in Amare op VRIJDAG 10 MEI 2024

  • Son Mieux
    Son Mieux - 11/9 - Gerrits Tuin
    © Jenita Postma
  • Son Mieux
    Westerpop 2019
    © Anja de Bruijn
VR.
10 MEI
SON MIEUX 20:00 uur Amare, Den Haag
2024
Hoofdprogramma Son Mieux
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Son Mieux in Amare
Tickets Son Mieux:
Weet waar je koopt!
vr 10 mei
Amare, Den Haag

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Son Mieux maakt zijn naam waar. Betere geluiden dan u gewend bent. Disco-invloeden, grootse gebaren, rijke arrangementen, gelaagde teksten. ‘Drive’ en ‘Can’t Get Enough’ waren puike pophits voor fijnproevers, maar met ‘Multicolor’ werd pas definitief de brug naar een breed publiek geslagen. De song stond wekenlang in de Nederlandse hitlijsten en leverde de band een gouden plaat op. Dat ‘Multicolor’ enkel beschikbaar was als Record Store Day-single en niét op de felgesmaakte plaat ‘The Mustard Seed’ stond, mocht de pret niet drukken. ‘The Mustard Seed’ verbaasde fans en critici, won de band een Edison voor beste rockalbum en verzamelde alleen al op Spotify meer dan zestien miljoen streams. Waanzinnige cijfers.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Amare in Den Haag. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Amare in Den Haag? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Son Mieux in Amare plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Son Mieux

Foto Son Mieux te Kaderock 2022 Foto Son Mieux te Son Mieux - 23/11 - AFAS Live Foto Son Mieux te Sziget 2023 - Donderdag Foto Son Mieux te Dauwpop 2023 Foto Son Mieux te Son Mieux - 24/07 - Zuiderparktheater Foto Son Mieux te Zwarte Cross Festival 2023
 
Bekijk alle 229 foto's van Son Mieux

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws