concert: Son Mieux in Trix op DONDERDAG 09 MEI 2024

  • Son Mieux
    Westerpop 2019
    © Anja de Bruijn
  • Son Mieux
    Son Mieux - 11/9 - Gerrits Tuin
    © Jenita Postma
DO.
09 MEI
SON MIEUX Trix Zaal, 20:00 uur Trix, Antwerpen
2024
Hoofdprogramma Son Mieux
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Son Mieux in Trix
Tickets Son Mieux:
do 09 mei
Trix, Antwerpen
€ 29,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Son Mieux maakt zijn naam waar. Betere geluiden dan u gewend bent. Disco-invloeden, grootse gebaren, rijke arrangementen, gelaagde teksten. ‘Drive’ en ‘Can’t Get Enough’ waren puike pophits voor fijnproevers, maar met ‘Multicolor’ werd pas definitief de brug naar een breed publiek geslagen. De song stond wekenlang in de Nederlandse hitlijsten en leverde de band een gouden plaat op. Dat ‘Multicolor’ enkel beschikbaar was als Record Store Day-single en niét op de felgesmaakte plaat ‘The Mustard Seed’ stond, mocht de pret niet drukken. ‘The Mustard Seed’ verbaasde fans en critici, won de band een Edison voor beste rockalbum en verzamelde alleen al op Spotify meer dan zestien miljoen streams. Waanzinnige cijfers.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Trix in Antwerpen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Trix in Antwerpen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Son Mieux in Trix plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Son Mieux

Foto Son Mieux te HIER 2022 Foto Son Mieux te Bevrijdingsfestival Overijssel 2023 Foto Son Mieux te 3voor12 Song van het Jaar 2022 Foto Son Mieux te Son Mieux - 23/11 - AFAS Live Foto Son Mieux te Hello Festival 2023 Foto Son Mieux te Huntenpop 2023
 
Bekijk alle 229 foto's van Son Mieux

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws