concert: Philippe Elan - Enfer et Paradis in Theater Idea op VRIJDAG 17 MEI 2024

VR.
17 MEI
PHILIPPE ELAN - ENFER ET PARADIS 20:15 uur Theater Idea, Soest
2024
Hoofdprogramma Philippe Elan

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

In een volledig nieuwe theatershow presenteert zanger en chansonnier Philippe Elan, die een naam heeft opgebouwd als virtuoos vertolker van de klassieke Franse chansons, een collectie eigentijdse popsongs in de stijl van Julien Clerc en Michel Fugain. Het repertoire is afkomstig van het nieuwe studioalbum ‘Enfer et Paradis’ dat voorjaar 2023 is uitgekomen.

Het album ademt de sfeer van vernieuwing. Naast nieuwe nummers, waaronder meerdere eigen nummers en een bijdrage van Lenny Kuhr, vertolkt Philippe toch ook weer enkele van zijn favoriete chansons, maar dan wel in een nieuw muzikaal jasje. Wat blijft is de succesvolle samenwerking met zijn vaste begeleider Reyer Zwart die ook voor de productie van het album tekende. Samen kozen ze ervoor het nieuwe repertoire in de studio en waar mogelijk ook tijdens de concertreeks, te laten begeleiden door een voltallige band. De voorstelling draait dit seizoen zowel in kleinere/duo bezetting als met band.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater Idea in Soest. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater Idea in Soest? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Philippe Elan - Enfer et Paradis in Theater Idea plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerd nieuws