concert: Di-rect in Het Depot op DONDERDAG 25 APRIL 2024

  • Di-rect
    Appelpop 2011 - dag 1 vrijdag
  • Di-rect
    Paaspop 2013 - dag 1
    © Bas van der Vorm
DO.
25 APR
DI-RECT 20:00 uur Het Depot, Leuven
2024
Hoofdprogramma Di-rect
Toegang 24,00 - 27,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 25 april 2024.
Dat is 2 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De grote vraag is natuurlijk altijd of een band met de geschiedenis van DI-RECT nog wel een introductie behoeft. Na 23 jaar mag je verwachten dat je hoe dan ook op een bepaalde manier kennis hebt gemaakt met de Haagse rockers.

Een discografie waar je 'u' tegen zegt en een track record qua shows, waar je als liefhebber alleen maar van onder de indruk kan zijn. Met als recente kers op de taart de eigen shows in een volledig uitverkocht Ahoy. Om nog maar te zwijgen van de tours en shows op talloze festivals en evenementen. Kortom, je kan niet om DI-RECT heen.

De bijzondere tijd van lockdowns heeft de onderlinge banden binnen DI-RECT zo mogelijk nog meer versterkt. De vrienden werden familie en het toch al grenzeloze vertrouwen in elkaar groeit nog altijd. Wat resulteert in nieuwe muziek. Met naast de vertrouwde inbreng van Marcel Veenendaal, Spike van Zoest, Bas van Wageningen, Jamie Westland en Paul Jan Bakker nóg meer muzikaliteit. Dankzij bijvoorbeeld toetsenist Matteo Iannella, maar ook de inmiddels bekende blazerssectie, die het muzikale plaatje compleet maakt.

Foto's van Di-rect

Foto Di-rect te Bevrijdingspop Haarlem 2003 Foto Di-rect te ParkCity Live 2010 Foto Di-rect te Angels & Airwaves - 20/4 - Melkweg Foto Di-rect te Di-rect - 22/10 - Ahoy Foto Di-rect te Stöppelhaene 2016 Foto Di-rect te Pinkpop 2023 - Zondag
 
Bekijk alle 548 foto's van Di-rect

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws