concert: Pommelien Thijs in Het Depot op ZONDAG 21 APRIL 2024

  • Pommelien Thijs
    HIER Festival 2023
    © Charles Batenburg
  • Pommelien Thijs
    HIER Festival 2023
    © Charles Batenburg
ZO.
21 APR
POMMELIEN THIJS 20:00 uur Het Depot, Leuven
2024
Hoofdprogramma Pommelien Thijs

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 21 april 2024.
Dat is 6 dagen geleden.

Concert uitverkocht
Pommelien Thijs in Het Depot is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Pommelien Thijs kondigt met trots haar eerste clubtour aan: 'ENTERTAINMENT'. Tijdens deze tour zal ze met haar nieuwe album door Vlaanderen en Nederland reizen.

'Per Ongeluk', het langverwachte debuutalbum van Pommelien Thijs, is een eerlijke verkenningstocht van tegenstrijdigheden, ervaringen en ambities. Het is een plaat geworden die vrij ademt en de euforie van het jong zijn onomwonden viert.

Het gaat hard voor Pommelien Thijs. Heel hard. Met maar liefst 5 MIA-nominaties, waarvan ze er 3 verzilverde, is ze één van dé opkomende artiesten van het moment. Ondanks het succes van ‘Ongewoon’ vond Pommelien afgelopen zomer nog tijd voor de opnames voor Knokke O, de gloednieuwe reeks die momenteel te zien is op VRTmax en binnenkort op Netflix. Ze blijft dus ook trouw aan haar andere passie: acteren. Daarnaast weerspiegelt haar liefde voor mode zich in haar zelfgemaakte podiumoutfits. De popprinses in wording houdt in 2024 halt in Het Depot. See you there.

Foto's van Pommelien Thijs

Foto Pommelien Thijs te Pommelien Thijs - 28/03 - Paradiso Foto Pommelien Thijs te Pommelien Thijs - 15/03 - TivoliVredenburg Foto Pommelien Thijs te HIER Festival 2023 Foto Pommelien Thijs te HIER Festival 2023 Foto Pommelien Thijs te Pommelien Thijs - 15/03 - TivoliVredenburg Foto Pommelien Thijs te HIER Festival 2023
 
Bekijk alle 45 foto's van Pommelien Thijs

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws