concert: Jamai speelt Elton John in Munttheater op DONDERDAG 29 FEBRUARI 2024

  • Jamai
    Disney 100 in concert - 28/12 - Ziggo Dome
    © Kaylee Verschure
  • Jamai
    Holland Zingt Hazes - 20/04 - Ziggo Dome
    © Peter in ´t Hout
DO.
29 FEB
JAMAI SPEELT ELTON JOHN 20:15 uur Munttheater, Weert
2024
Hoofdprogramma Jamai

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 29 februari 2024.
Dat is 48 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Dit theaterseizoen komt er een droom uit voor Jamai. Samen met zijn live-band én piano bezoekt Jamai de mooiste theaters in Nederland en België om een tribute te brengen aan zijn muzikale held, Elton John.

Jamai brengt een kleurrijk en opzwepend concert als ode aan deze zanger, componist en pianist. Zijn muziek is de rode draad door het leven van Jamai. Sinds het winnen van ‘Idols’ 20 jaar geleden leeft Jamai zijn droom en dit jubileumjaar krijgt vanwege deze nieuwe theatershow een gouden randje. Een show om bij te lachen en te dansen.

De inspiratie en voedingsbodem voor zijn creativiteit heeft Jamai volledig te danken aan Elton John. Hij neemt zijn werk zeer serieus, maar zichzelf niet.

Foto's van Jamai

Foto Jamai te Efteling Zomeravonden: 3J's - 30/7 - Efteling Foto Jamai te Efteling Zomeravonden: 3J's - 30/7 - Efteling Foto Jamai te Holland Zingt Hazes - 05/11 - Ziggo Dome Foto Jamai te Efteling Zomeravonden: 3J's - 30/7 - Efteling Foto Jamai te Efteling Zomeravonden: 3J's - 30/7 - Efteling Foto Jamai te Canal Parade Amsterdam Gay Pride 2009
 
Bekijk alle 32 foto's van Jamai

Gerelateerd nieuws