concert: Scott Hamilton in TivoliVredenburg op ZONDAG 28 APRIL 2024

ZO.
28 APR
SCOTT HAMILTON Hertz, 15:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2024
Hoofdprogramma Scott Hamilton
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Scott Hamilton in TivoliVredenburg
Tickets Scott Hamilton:
Weet waar je koopt!
zo 28 apr
TivoliVredenburg, Utrecht

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Volgens The Guardian is Scott Hamilton de tijdloze essentie van jazz. De Saxofonist staat wereldwijd bekend om zijn unieke en meeslepende speelstijl, die gedurende zijn glansrijke carrière mede gevormd is door de trompettist Roy Eldridge. Na jarenlang verschillende instrumenten uitgeprobeerd te hebben, koos hij definitief voor de saxofoon toen hij in New York belandde. Daar deelde hij het podium met jazzlegendes zoals Ella Fitzgerald, Benny Goodman, Woody Herman, Dave McKenna en Rosemary Clooney. Deze middag belooft straight-ahead jazz van het allerhoogste niveau, gebracht door een muzikant die al vele jaren aan de internationale top staat. Begeleid door de fine fleur van de Nederlandse jazz: Rein de Graaff op piano, Marius Beets op contrabas en Eric Ineke op drums.

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Scott Hamilton in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]