concert: Tony Hadley in Patronaat op ZONDAG 10 DECEMBER 2023

  • Tony Hadley
    W-festival 2019
    © René Obdeijn
ZO.
10 DEC
TONY HADLEY Grote Zaal (Stage 1), 20:00 uur Patronaat, Haarlem
2023
Hoofdprogramma Tony Hadley

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 10 december 2023.
Dat is 138 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Tony Hadley in Patronaat
DEZE Tony Hadley TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 10 dec
Patronaat, Haarlem
€ 40,50

EXTRA INFORMATIE

Eightiesicoon Tony Hadley, frontman van het legendarische Spandau Ballet, speelt een wervelende liveshow waarin al zijn hits passeren: True, Only When You Leave, Lifeline, Through The Barricades en natuurlijk het onsterfelijke Gold.

Naast het immense succes met Spandau Ballet in de jaren tachtig bouwde Tony Hadley sinds begin jaren negentig een indrukwekkende solocarrière uit. In 2019 stelde hij met Talking To The Moon zijn zesde soloalbum voor, dat prompt door BBC Radio werd uitgeroepen tot album van de week. Ook internationaal blijft Tony Hadley een graag geziene gast. Zo werkte hij mee aan de soundtrack van Eddie The Eagle, de film met Hugh Jackman & Taron Egerton in de hoofdrol. In 2017 deelde hij het podium met Sting tijdens de David Bowie-tributeconcerten in Londen en Los Angeles.

Met zijn gouden stem en innemende podiumprésence is Tony Hadley een geboren performer. Met een muzikale carrière van meer dan veertig jaar op de teller neemt hij het publiek eind dit jaar opnieuw mee op een onvergetelijke trip down memory lane waarin hij zowel de klassiekers van Spandau Ballet als solowerk speelt.

Foto's van Tony Hadley

Foto Tony Hadley te W-festival 2019 Foto Tony Hadley te W-festival 2019 Foto Tony Hadley te W-festival 2019 Foto Tony Hadley te W-festival 2019 Foto Tony Hadley te W-festival 2019
 
Bekijk alle 5 foto's van Tony Hadley

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest