event: Black Bottle Riot in Merleyn op ZATERDAG 30 DECEMBER 2023

  • Black Bottle Riot
    Geuzenpop 2012
  • Black Bottle Riot
    Black Bottle Riot - 2/9 - IJmuiden
    © Mitch Wolters
ZA.
30 DEC
BLACK BOTTLE RIOT 22:00 uur Merleyn, Nijmegen
2023
Hoofdprogramma Black Bottle Riot

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 30 december 2023.
Dat is 120 dagen geleden.

Concert uitverkocht
Black Bottle Riot in Merleyn is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
za 30 dec
Black Bottle Riot
Merleyn, Nijmegen
€ 18,50

EXTRA INFORMATIE

Black Bottle Riot is op dit moment in de beste muzikale vorm ooit, vurig en gulzig naar rock and roll. Daarom vindt Black Bottle Riot het tijd om een volledig live album op te nemen en uit te brengen.

Om het album op te nemen kiezen ze de plek waar zij zich het meest thuis voelen: het podium. En niet zomaar een podium: Merleyn in Nijmegen. Gezien de uitdagingen die komen kijken bij het opnemen van een rock and roll show in volle gang, hebben ze twee data uitgekozen: donderdag 29 en vrijdag 30 december 2023. Deze twee avonden staan in het teken van muziek en feest, met twee verschillende opgebouwde sets. Bereid je voor op een smaakvolle selectie aan classics.
Kom gerust twee avonden achter elkaar. Zo ben je er zeker van dat jouw stem tot in de eeuwigheid doorklinkt op het aankomende album!
 

Foto's van Black Bottle Riot

Foto Black Bottle Riot te Black Bottle Riot - 2/9 - IJmuiden Foto Black Bottle Riot te Black Bottle Riot - 2/9 - IJmuiden Foto Black Bottle Riot te Rockin' Park Foto Black Bottle Riot te Black Bottle Riot - 2/9 - IJmuiden Foto Black Bottle Riot te Black Bottle Riot - 2/9 - IJmuiden Foto Black Bottle Riot te Black Bottle Riot - 2/9 - IJmuiden
 
Bekijk alle 27 foto's van Black Bottle Riot

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws