concert: Fleetwood Mac The Incredible Story presented by The Cosmic Carnival in Streams Breede Beek op ZATERDAG 13 APRIL 2024

  • The Cosmic Carnival
    Once Upon A Time In The West 2016
    © Anja de Bruijn
ZA.
13 APR
FLEETWOOD MAC THE INCREDIBLE STORY PRESENTED BY THE COSMIC CARNIVAL 20:00 uur Streams Breede Beek, Nijkerk
2024
Hoofdprogramma The Cosmic Carnival

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 13 april 2024.
Dat is 14 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

The Cosmic Carnival neemt je mee op ontdekkingsreis in het wondere universum van de legendarische band Fleetwood Mac. De Brits/Amerikaanse formatie overleefde talloze bezettings-wisselingen en een verandering van muzikale stijl, om uiteindelijk nogmaals muziekgeschiedenis te schrijven onder leiding van Stevie Nicks en Lindsey Buckingham.

Een must-see voor iedere Fleetwood Mac fan. En was je dat nog niet? Dan ben je het zeker na het aanschouwen van dit bijzondere eerbetoon in de vorm van een live-documentaire. Met natuurlijk alle grote hits als ‘Don’t Stop’, ‘Big Love’, ‘Dreams’, ‘Go Your Own Way’ en ‘Little Lies’ en daarnaast veel aandacht voor de dramatische ontwikkelingen binnen de band. Deze leidden uiteindelijk tot het veelgeprezen album ‘Rumours’, tot op de dag van vandaag een van de best verkochte albums aller tijden.

Een intense, 2,5-uur durende voorstelling, gebracht met de voor Fleetwood Mac noodzakelijke passie en toewijding. Al vijf seizoenen en bijna 150 voorstellingen lang met verve gespeeld door Grote Prijs van Nederland winnaar The Cosmic Carnival.

Foto's van The Cosmic Carnival

Foto The Cosmic Carnival te Once Upon A Time In The West 2016 Foto The Cosmic Carnival te Once Upon A Time In The West 2016 Foto The Cosmic Carnival te Once Upon A Time In The West 2016 Foto The Cosmic Carnival te Once Upon A Time In The West 2016
 
Bekijk alle 4 foto's van The Cosmic Carnival

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws