concert: Ancora - 10 jaar vrij als de wind in Theater de Purmaryn op DONDERDAG 14 MAART 2024

DO.
14 MRT
ANCORA - 10 JAAR VRIJ ALS DE WIND 20:15 uur Theater de Purmaryn, Purmerend
2024
Hoofdprogramma Ancora

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Nederland, waterland en een zeer rijke historie als het gaat over de scheepvaart in het algemeen. Nestor Jan Keizer van het voormalige BZN en Edwin van Hoevelaak zagen snel in dat Ancora de groep is die hier naadloos bij aansluit. Ancora maakte al vier studio-albums met elk een spectaculaire DVD, ontving twee gouden platen en een Buma-Award voor de beste videoclip. Ze traden meermaals op met de legendarische Kelly Family en wonnen twee Koos Alberts Awards voor beste live-act.

Vaar mee op de golven van Ancora; een muziekprogramma met schitterende LED-walls, oogverblindend mooi licht en oorstrelend geluid! Ancora staat met een live-band van zes personen in een spetterende show. Een muzikale mix van 2020 shanty, Irish pop en uptempo songs. Trossen los, volle vaart vooruit, met de wind in de zeilen, het is tijd voor Ancora!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater de Purmaryn in Purmerend. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater de Purmaryn in Purmerend? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ancora - 10 jaar vrij als de wind in Theater de Purmaryn plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws