concert: Céline Janssen - Opera voor Dummies in Theater de Koornbeurs op ZONDAG 14 JANUARI 2024

  • Céline Janssen
    Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg
    © Bianca Berger
ZO.
14 JAN
CÉLINE JANSSEN - OPERA VOOR DUMMIES 15:00 uur Theater de Koornbeurs, Franeker
2024
Hoofdprogramma Céline Janssen

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 14 januari 2024.
Dat is 40 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Sopraan Céline Janssen toont in ‘Opera voor Dummies’ aan dat opera eigenlijk hartstikke hip en toegankelijk is. Niet stoffig, maar sexy, grappig en ontroerend! In cabaretsfeer neemt ze je mee in de wereld van de opera, een genre dat in eerste instantie juist voor het volk werd geschreven.

Céline zingt niet alleen opera, maar ook jazz, pop en rock. Door deze genres met elkaar te combineren en bekende nummers te ‘ver-opera-en’, maakt ze opera voor een breed publiek toegankelijk.

Met haar deelname aan het SBS6 zangprogramma ‘We Want More’ liet ze al zien hoe opera ook kan. Ze verraste alle juryleden door het rock-lied ‘Who Wants To Live Forever’ van Queen te ‘ver-opera-en’. Unaniem stemden Henk Poort, André Hazes, Davina Michelle, Ali B en Trijntje Oosterhuis haar naar de halve finale.

Foto's van Céline Janssen

Foto Céline Janssen te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg Foto Céline Janssen te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg Foto Céline Janssen te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg Foto Céline Janssen te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 4 foto's van Céline Janssen