concert: Cornelius in Paradiso op DINSDAG 03 SEPTEMBER 2024

DI.
03 SEP
CORNELIUS Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Cornelius
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Cornelius in Paradiso
Tickets Cornelius:
Weet waar je koopt!
di 03 sep
Paradiso, Amsterdam
€ 25,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Japanse artiest Cornelius brengt met een mix van pop en elektronische muziek videobeelden tot leven die synchroon met de muziek bewegen. In eerste instantie is Cornelius, die in het dagelijks leven als Keigo Oyamada door het leven gaat, onderdeel van popduo Flipper's Guitar dat Shibuya-kei, een microgenre in de Japanse popmuziek, maakte. Als het duo uit elkaar gaat, gaat Oyamada begin jaren 90 door als door als Cornelius. Nu, vele jaren en albums later, waarvan de laatste 'Dream in Dream' in 2023 uitkwam drukt Cornelius nog steeds zijn stempel op zowel de Japanse- als de wereldwijde muziekindustrie. Verwacht tijdens het concert gitaar, keyboard, vallende waterdruppels en vogelzang, experimentele maar ook dansbare muziek met indrukwekkende videobeelden.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Paradiso in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Cornelius in Paradiso plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Leden die hier naar toe gaan