concert: Eric Corton / Maaike Ouboter - Het leven.. en andere blessures in TAQA Theater De Vest op WOENSDAG 20 MAART 2024

  • Maaike Ouboter
    De Beste Singer Songwriter - 25/09 - Paradiso
    © Marcel Poelstra
  • Maaike Ouboter
    De Beste Singer Songwriter - 25/09 - Paradiso
    © Marcel Poelstra
WO.
20 MRT
ERIC CORTON / MAAIKE OUBOTER - HET LEVEN.. EN ANDERE BLESSURES TAQA Theater De Vest, Alkmaar
2024
Hoofdprogramma Eric Corton Maaike Ouboter

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 20 maart 2024.
Dat is 28 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Een bevlogen voorstelling over het constant verglijden van de tijd, de ongrijpbaarheid van je gevoel en diepe liefde voor het leven.

Na hun eerste en zeer succesvolle theaterprogramma Harnas van Glas gaan Maaike en Eric samen een stap verder. In deze gloednieuwe voorstelling dagen ze elkaar muzikaal nog meer uit: ze spelen en zingen nieuwe liedjes, door hen samen geschreven, en duiken dieper in de thema’s die hen dagelijks bezighouden.

Net als de vorige keer gaan ze daar open en eerlijk over in gesprek. Op zoek naar wat ons als mensen samenbrengt… en vooral ook samen houdt.

Foto's van Maaike Ouboter

Foto Maaike Ouboter te Tussen de hoge Bomen 2019 Foto Maaike Ouboter te Maaike Ouboter - 22/05 - TivoliVredenburg Foto Maaike Ouboter te Maaike Ouboter - 22/05 - TivoliVredenburg Foto Maaike Ouboter te Tussen de hoge Bomen 2019 Foto Maaike Ouboter te Tussen de hoge Bomen 2019 Foto Maaike Ouboter te Maaike Ouboter - 22/05 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 43 foto's van Maaike Ouboter

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws