concert: Stef Bos - Bloudruk in Theater de Spiegel op DINSDAG 30 APRIL 2024

DI.
30 APR
STEF BOS - BLOUDRUK 20:00 uur Theater de Spiegel, Zwolle
2024
Hoofdprogramma Stef Bos
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Stef Bos - Bloudruk in Theater de Spiegel
Tickets Stef Bos - Bloudruk:
Weet waar je koopt!
di 30 apr
Theater de Spiegel, Zwolle

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Sinds hij begin jaren negentig doorbrak met het album ‘Is Dit Nu Later’ behoort Stef Bos tot de meest gewaardeerde Nederlandstalige singer-songwriters. Zijn open blik en lange schrijfervaring geven zijn liedjes een soort licht- en tijdloosheid. Het zijn taalmonumentjes, waarin de muziek in dienst staat van het verhaal. Tijdens dit theaterconcert speelt Stef met zijn band nieuw werk en oudere songs, van daar waar hij naartoe gaat tot daar waar hij begon. Op zoek naar een bloudruk, naar samenhang in de chaos, naar verbinding in de verdeeldheid, naar stilte in de storm, naar het onverwachte in het voorspelbare en naar woorden en muziek om dit over te brengen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater de Spiegel in Zwolle. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater de Spiegel in Zwolle? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Stef Bos - Bloudruk in Theater de Spiegel plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws