concert: Luka Bloom in Vooruit op VRIJDAG 14 NOVEMBER 2008

  • Luka Bloom
    Luka Bloom - 30/11 - TivoliVredenburg
    © Paul van Haeff
  • Luka Bloom
    Luka Bloom - 30/11 - TivoliVredenburg
    © Paul van Haeff
VR.
14 NOV
LUKA BLOOM 20:00 uur Vooruit, Gent
2008
Hoofdprogramma Luka Bloom
Toegang – € 29 / 25 (vvk) + € 1,75 reservatie

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 14 november 2008.
Dat is 5643 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

“Ik hou niet van zangers met een gitaar”, beweert de singer-songwriter Luka Bloom in een interview met De Standaard. Een op z’n minste onverwachte quote uit de mond van een van Ierlands meest gevierde troubadours.

Bloom begon zijn carrière als rockgitarist met een uitmuntende tokkeltechniek, maar een aanhoudende polsblessure dwong hem om zichzelf opnieuw uit te vinden. Voor zijn album Tribe uit 2007 liet hij zijn gitaar dan ook aan de kant staan om plaats te ruimen voor samples en elektronica. Toch werd het een opvallend rustig en geëngageerd album. Live blijft de gitaar echter Blooms trouwe vriend, zo bewijst ook de onlangs verschenen dvd met concerten in thuisland Ierland voor een enthousiaste menigte fans. Wie het schijfje links laat liggen om de man écht aan het werk te zien, moet in het najaar zeker in Vooruit zijn!

Foto's van Luka Bloom

Foto Luka Bloom te Luka Bloom - 29/3 - Koninklijk Theater Carré Foto Luka Bloom te Luka Bloom - 29/3 - Koninklijk Theater Carré Foto Luka Bloom te Luka Bloom - 30/11 - TivoliVredenburg Foto Luka Bloom te Luka Bloom - 10/11 - Nieuwe Kerk Haarlem Foto Luka Bloom te Luka Bloom - 10/11 - Nieuwe Kerk Haarlem Foto Luka Bloom te Luka Bloom - 29/3 - Koninklijk Theater Carré
 
Bekijk alle 23 foto's van Luka Bloom

Gerelateerd nieuws