concert: Berget Lewis - We Are One / Celebrate Tina in Cultuurhuis De Klinker op ZATERDAG 11 MEI 2024

  • Berget Lewis
    Holland Zingt Hazes - 11/03 - Ziggo Dome
    © Peter in ´t Hout
  • Berget Lewis
    Culinesse 2022
    © Peter in ´t Hout
ZA.
11 MEI
BERGET LEWIS - WE ARE ONE / CELEBRATE TINA 20:15 uur Cultuurhuis De Klinker, Winschoten
2024
Hoofdprogramma Berget Lewis

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Berget gaat weer in de theaters, Die avond staat zij met haar band en zal ze haar nieuwe liedjes ten gehore brengen gevolgd door een muzikale ode aan Tina Turner. De sterk autobiografische songs onderscheiden zich enerzijds door de openhartigheid van de compromisloze teksten en anderzijds door de maatschappijkritische noot die we van Berget niet eerder zo expliciet hoorde. Zij maakt zich zorgen over de polarisatie in de samenleving en het daarmee samenhangende gebrek aan eenheidsgevoel. De titel van het album We Are One is in dat verband alleszeggend. Al zet het album de luisteraar aan het denken, toch is het weldegelijk een “feel good” album geworden door zowel de toegankelijkheid als de zeggingskracht van Bergets stem. Berget koos voor een minimalistische productie waardoor We Are One een album is geworden dat alle generaties zal aanspreken en inspireren.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Cultuurhuis De Klinker in Winschoten. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Cultuurhuis De Klinker in Winschoten? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Berget Lewis - We Are One / Celebrate Tina in Cultuurhuis De Klinker plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Berget Lewis

Foto Berget Lewis te Holland Zingt Hazes - 11/03 - Ziggo Dome Foto Berget Lewis te Culinesse 2022 Foto Berget Lewis te Culinesse 2022 Foto Berget Lewis te XO Live 2013 Foto Berget Lewis te Ribs & Blues 2006 Foto Berget Lewis te Ribs & Blues 2006
 
Bekijk alle 13 foto's van Berget Lewis

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws