concert: Flip Noorman - Moordballades in De Kleine Komedie op ZONDAG 05 MEI 2024

ZO.
05 MEI
FLIP NOORMAN - MOORDBALLADES 20:15 uur De Kleine Komedie, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Flip Noorman

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Vanachter de beslagen ruiten van verweerde havenkroeg ‘Het Bloedvergiet’ klinkt muziek, altijd livemuziek. Muzikanten en andersoortig schuim uit alle windstreken strijken neer in deze pleisterplaats en laten hun instrumenten spreken. Elke dag klinkt er nieuw ratjetoe-ensemble. Elke ziel is welkom, alles mag gespeeld worden.. Althans, er is één regel; in elk lied moet iemand sterven. Het liefst met voorbedachte rade..

Flip Noorman leidt een sessie samen met zijn gelegenheidsformatie ‘De Moordmannen’ waarbij naast vaste compagnon Vera van der Bie, (viool/zang) ook leden van het Amsterdams Andalusisch Orkest: Mehmet Polat (ud) en Alper Kekeç (percussie) aansluiten.

Zij brengen samen een gruwelijk hilarische set van zelfgeschreven moordballades afgewisseld met hier een daar een traditioneel volkslied met dezelfde thematiek.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Kleine Komedie in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Kleine Komedie in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Flip Noorman - Moordballades in De Kleine Komedie plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws