concert: De Règâhs - Jij bent het voor mij in De Nieuwe Regentes op VRIJDAG 17 MEI 2024

  • de Règâhs
    Parkpop 2017
    © Anja de Bruijn
VR.
17 MEI
DE RÈGÂHS - JIJ BENT HET VOOR MIJ 20:15 uur De Nieuwe Regentes, Den Haag
2024
Hoofdprogramma de Règâhs

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

De Haagse flamingogroep De Règâhs is er klaar voor. Met hun cd’s Règâh Love, Den Haag Olé en Werelds veroverden De Règâhs de harten van menig Hagenaar en Hagenees. In Den Haag is de groep inmiddels een begrip.
Jij bent het voor mij is de titel van de grootste hit van de Haagse flamingo-groep De Règâhs. Op zijn Haags “Jè bent ut voâh mè“! Het lied gaat over de liefde van een gitarist voor een meisje dat heel mooi ‘flamingo’ oftewel flamenco kan dansen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Nieuwe Regentes in Den Haag. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Nieuwe Regentes in Den Haag? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat De Règâhs - Jij bent het voor mij in De Nieuwe Regentes plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van de Règâhs

Foto de Règâhs te Parkpop 2017 Foto de Règâhs te Parkpop 2017 Foto de Règâhs te Parkpop 2017 Foto de Règâhs te Parkpop 2017
 
Bekijk alle 4 foto's van de Règâhs

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws