concert: Tangarine - Running in the family in Schaffelaartheater op VRIJDAG 17 NOVEMBER 2023

  • Tangarine
    Motel Mozaique 2013 - dag 2
    © Anja de Bruijn
  • Tangarine
    Eurosonic Noorderslag 2013
    © Erik Knevelbaard
VR.
17 NOV
TANGARINE - RUNNING IN THE FAMILY Schaffelaartheater, Barneveld
2023
Hoofdprogramma Tangarine

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 17 november 2023.
Dat is 161 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Wat hebben The Everly Brothers, Bee Gees, The Jackson 5 en Tangarine met elkaar gemeen? Inderdaad! Het zijn allemaal broers die samen muziek maken.

Arnout en Sander zijn bloedverwanten, ze delen hetzelfde DNA en klinken ook nog ’s hetzelfde. Ze zingen zoals alleen een eeneiige tweeling dat kan. ‘Samenzang, zó prachtig dat hij uit één mond lijkt te komen in plaats van uit twee’, schreef de Volkskrant.

Tijdens het theaterconcert Running in the Family speelt Tangarine de mooiste liedjes van familieleden uit meer dan 60 jaar popgeschiedenis: van The Kinks tot Bee Gees en van The Beach Boys tot Oasis, afgewisseld met hun eigen, beste werk.

De grote vraag is: hoe is dat nou om met je familie samen te werken? Met Running in the Family geeft Tangarine het muzikale antwoord.

Foto's van Tangarine

Foto Tangarine te Tangarine - 27-10  Hedon Foto Tangarine te Songbird 2013 - Dag 1 Foto Tangarine te Tangarine - 27/10 - Hedon Foto Tangarine te Bevrijdingsfestival Overijssel 2023 Foto Tangarine te Tangarine - 27-10  Hedon Foto Tangarine te Tangarine - 27/10 - Hedon
 
Bekijk alle 34 foto's van Tangarine

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws