concert: Dilana Smith - Legendary Women of Rock in Junushoff Theater op DONDERDAG 30 MEI 2024

  • Dilana Smith
    Hello Festival 2022
    © René Obdeijn
DO.
30 MEI
DILANA SMITH - LEGENDARY WOMEN OF ROCK Junushoff Theater, Wageningen
2024
Hoofdprogramma Dilana Smith

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Haar gestalte mag petit zijn, maar zodra zangsensatie Dilana Smith (Zuid-Afrika) in de huid kruipt van rocklegendes als Tina Turner, de zusjes Wilson van Heart, Janis Joplin, Cyndi Lauper, Joan Jett, Blondie, Skin, Alanis Morissette of Adele, is ze ‘larger than life’.

Tussen de nummers door vertelt ze in een aandoenlijke mengelmoes van Nederlands, Engels en Zuid-Afrikaans over opmerkelijke paralellen tussen haar roerige leven en dat van haar heldinnen.

Welk lied ze ook zingt, ze gaat los met alles wat ze heeft: een krachtige, bezielde soul- en rockstem en een atletisch, expressief lichaam. Ze wordt bijgestaan door een band met topmuzikanten die haar feilloos aanvoelen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Junushoff Theater in Wageningen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Junushoff Theater in Wageningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Dilana Smith - Legendary Women of Rock in Junushoff Theater plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Dilana Smith

Foto Dilana Smith te Hello Festival 2022 Foto Dilana Smith te Hello Festival 2022 Foto Dilana Smith te Hello Festival 2022 Foto Dilana Smith te Dilana Smith - Legendary Women of Rock - 07/03 - Deventer Schouwburg Foto Dilana Smith te Dilana Smith - Legendary Women of Rock - 07/03 - Deventer Schouwburg Foto Dilana Smith te Hello Festival 2022
 
Bekijk alle 17 foto's van Dilana Smith