concert: Anneke van Giersbergen - Heavy strings in De Kleine Komedie op ZONDAG 03 MAART 2024

  • Anneke van Giersbergen
    Anneke van Giersbergen - 10/2 - Hedon
  • Anneke van Giersbergen
    Anneke Van Giersbergen - 3/3 - Kroepoekfabriek
ZO.
03 MRT
ANNEKE VAN GIERSBERGEN - HEAVY STRINGS De Kleine Komedie, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Anneke van Giersbergen

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Via haar oudere broer leerde Anneke van Giersbergen stevige muziek kennen en dat voelde voor de piepjonge zangeres meteen als thuiskomen.

Ter ere van het 40-jarig bestaan van metalband Metallica vroeg talkshow M of Anneke Nothing Else Matters met strijkkwartet wilde zingen. Arrangeur Ruud Peeters maakte een prachtige bewerking en het idee voor een nieuwe samenwerking was geboren.

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Kleine Komedie in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Kleine Komedie in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Anneke van Giersbergen - Heavy strings in De Kleine Komedie plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Anneke van Giersbergen

Foto Anneke van Giersbergen te Tim Bowness Band & Anneke van Giersbergen - 31/05 - Boerderij Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen & Residentie Orkest - 18/05 - 013 Foto Anneke van Giersbergen te Anneke Van Giersbergen - 3/3 - Kroepoekfabriek Foto Anneke van Giersbergen te Floor Jansen - 08/12 - AFAS Live Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen - 19/01 - Schouwburg Concertzaal Tilburg Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen - 24/10 - Melkweg
 
Bekijk alle 81 foto's van Anneke van Giersbergen

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws