concert: Michael Varekamp & The Legends / Tess Merlot / Wiboud Burkens - Helden in Singer Theater op ZATERDAG 10 FEBRUARI 2024

  • Tess Merlot
    Kaderock 2022
  • Tess Merlot
    Kaderock 2022
ZA.
10 FEB
MICHAEL VAREKAMP & THE LEGENDS / TESS MERLOT / WIBOUD BURKENS - HELDEN 20:15 uur Singer Theater, Laren
2024

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 10 februari 2024.
Dat is 76 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Michael Varekamp & The Legends / Tess Merlot / Wiboud Burkens - Helden in Singer Theater
DEZE Michael Varekamp & The Legends / Tess Merlot / Wiboud Burkens - Helden TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 10 feb
Singer Theater, Laren

EXTRA INFORMATIE

Zanger/ trompettist Michael Varekamp en toetsenist Wiboud Burkens vormen samen al jaren het kloppend hart van The Legends. In hun tiende avondvullende theaterprogramma nemen zij het publiek mee in een eigenzinnige tocht langs hun helden in de betoverende muziektheatervoorstelling: Helden!

Michael Varekamp droomde ervan in de voetsporen te treden van zijn eerste zwarte rolmodel, Louis Armstrong. Chansonnière Tess Merlot leerde Frans zingen in Parijs en Wiboud Burkens leefde voor de soul van Stevie Wonder. Kleurrijke personages die een constante inspiratiebron vormen in het oeuvre van The Legends.

The Legends omringen zich ook in dit programma weer met topmuzikanten die hun sporen ruimschoots verdiend hebben op de internationale podia. Zij zullen ervoor zorgen dat evergreens als ‘Love Me Tender’, ‘One for My Baby’ en ‘Ne me quitte pas’ in dit spetterende programma zeker niet ontbreken.

Speciaal voor deze jubileumvoorstelling slaan zij de handen ineen met regisseur en theaterlegende Karel de Rooij die eerder samenwerkte met Percossa en de Ashton Brothers. Deze daagde hen uit om meer dan ooit zichzelf te laten zien in dit meeslepende persoonlijke programma.

Foto's van Tess Merlot, Wiboud Burkens

Foto Tess Merlot te Kaderock 2022 Foto Tess Merlot te Kaderock 2022
 
Bekijk alle 2 foto's van Tess Merlot