concert: The Kik - Bal populaire in Theater aan de Schie op DONDERDAG 30 MEI 2024

  • The Kik
    Geuzenpop 2012
  • The Kik
    Eurosonic Noorderslag 2013
    © Erik Knevelbaard
DO.
30 MEI
THE KIK - BAL POPULAIRE 20:15 uur Theater aan de Schie, Schiedam
2024
Hoofdprogramma The Kik
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets The Kik - Bal populaire in Theater aan de Schie
Tickets The Kik - Bal populaire:
Weet waar je koopt!
do 30 mei
Theater aan de Schie, Schiedam

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Levensliederen, smartlappen en tranentrekkers: het was een kwestie van tijd voordat The Kik, onder aanvoering van Dave von Raven, zich eraan zou wagen. In de periode waarin alle goede sfeer voorgoed verdwenen leek, bouwde Dave een eigen kroegje in zijn huis. Belgische biertjes bij gedimd licht, Decap dansorgel, een gezonde dosis weemoed en torenhoge stapels platen van Johnny Hoes, Eddy Wally, Corry Konings en Johnny Jordaan. Dit vormde de inspiratie voor het schrijven van een album vol levensliederen. Liedjes waarin gezelligheid en ambiance de boventoon voeren, ruimte is voor nostalgie en romantiek en waar melancholie steeds op de loer ligt.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater aan de Schie in Schiedam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater aan de Schie in Schiedam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Kik - Bal populaire in Theater aan de Schie plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van The Kik

Foto The Kik te Into The Great Wide Open 2013 - dag 1 Foto The Kik te Bevrijdingsfestival Zuid Holland 2012 Foto The Kik te Torenpop 2012 Foto The Kik te Appelpop 2013 Foto The Kik te The Kik - 27/10 - Hedon Foto The Kik te Eurosonic Noorderslag 2013
 
Bekijk alle 156 foto's van The Kik

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws