concert: Dennis Kolen / Jop Wijlacker - Simon & Garfunkel: Old Friends in Theater Zinin op DONDERDAG 14 DECEMBER 2023

DO.
14 DEC
DENNIS KOLEN / JOP WIJLACKER - SIMON & GARFUNKEL: OLD FRIENDS 20:15 uur Theater Zinin, Nijverdal
2023
Hoofdprogramma Dennis Kolen Jop Wijlacker

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 14 december 2023.
Dat is 71 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Na 4 succesvolle jaren met hun voorstelling Sounds of Silence komen Jop Wijlacker en Dennis Kolen met het vervolg Simon & Garfunkel Acoustic - Old Friends. Een nostalgische muzikale reis met weergaloze tweestemmigheid, een spraakmakend verhaal, intrigerende beelden en uiteraard de prachtige muziek van Simon & Garfunkel.

Popmuziek is de nieuwe klassieke muziek. Voor diverse generaties zijn de songs van Simon & Garfunkel de soundtrack van hun leven. Maar hoe was het vroeger, toen die inmiddels zo legendarische nummers uitkwamen?


Jop Wijlacker en Dennis Kolen, al meer dan 20 jaar goede vrienden, nemen je mee op een nostalgische muzikale reis. Ze stellen zichzelf de vraag hoe de moderne tijd verschilt van de swinging ’60's en ’70's, de tijd waarin de popcultuur ontstond. De hits en de pareltjes van het iconische duo Simon & Garfunkel worden op intieme wijze akoestisch vertolkt en afgewisseld met sfeervolle beelden en een spraakmakend verhaal.

Old Friends gaat over ouder worden in een steeds sneller veranderende wereld; met momenten van bezinning en muziek met een lach en een traan. Jop en Dennis brengen ons dichter bij Simon & Garfunkel dan we ooit durfden te dromen…

Gerelateerde concerten