concert: Red Limo Quartet - an offbeat Movie Night in Den Dullaert op ZONDAG 10 DECEMBER 2023

ZO.
10 DEC
RED LIMO QUARTET - AN OFFBEAT MOVIE NIGHT 15:00 uur Den Dullaert, Hulst
2023
Hoofdprogramma Red Limo String Quartet

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 10 december 2023.
Dat is 83 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Red Limo Quartet - an offbeat Movie Night in Den Dullaert
DEZE Red Limo Quartet - an offbeat Movie Night TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 10 dec
Den Dullaert, Hulst

EXTRA INFORMATIE

Na meer dan 15 jaar samen te spelen met de grootste namen uit binnen- en buitenland staat Red Limo Quartet nu eindelijk zélf in het middelpunt. Een strijkkwartet dat het in zich heeft om te klinken als volledige band. Een unieke sound die van heel klein naar ongelofelijk groot kan gaan.

Ooit speelden ze als onderdeel van Kyteman Orchestra op alle grote podia van Nederland, tot aan de mainstage van Pinkpop en Lowlands. Daarna volgden ontelbaar veel artiesten (o.a. Blaudzun, Dinand, Kensington, Wende, Jeangu).

Vanuit het buitenland meldde wereldster Eddie Vedder zich in 2018. De Pearl Jam voorman was zo onder de indruk dat hij Red Limo Quartet meenam als zijn begeleidingskwartet op zijn solo wereldtournee. De laatste show daarvan was in Wembley Stadium in London, in het voorprogramma van The Who.

Tijdens deze theatertournee onder de naam Red Limo Quartet, an offbeat Movie Night pakt het kwartet het iets kleiner aan dat bij dat stadiongeweld. Bekende soundtracks en eigen stukken in een soundtrack- en movie score vibe zijn het anker in een voorstelling die je meeneemt op een filmisch avontuur!

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws