concert: Michael Starring Ben in Theater aan de Schie op WOENSDAG 05 JUNI 2024

WO.
05 JUN
MICHAEL STARRING BEN 20:15 uur Theater aan de Schie, Schiedam
2024
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Michael Starring Ben in Theater aan de Schie
Tickets Michael Starring Ben:
Weet waar je koopt!
wo 05 jun
Theater aan de Schie, Schiedam

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

15 jaar na zijn plotselinge overlijden op 50-jarige leeftijd, herdenken we Michael Jackson met een wervelende show die in Groot-Brittannië grootse en lovende recensies kreeg en waarin alle grote hits oor en oog passeren.

Een choreografisch theaterspektakel uitgevoerd door de fantastisch dansende en zingende Michael Jackson vertolker ‘Ben’ die wordt geflankeerd door vier dansers en muzikaal ondersteund door een geweldig Engelse live-band.

Een reis langs meer dan 30 jaar van zijn muziek met de grootste hits van Michael Jackson en The Jackson 5, inclusief 'Thriller', 'Beat It', 'Billie Jean', 'Man in the Mirror' en nog veel meer.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater aan de Schie in Schiedam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater aan de Schie in Schiedam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Michael Starring Ben in Theater aan de Schie plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]