concert: Cristina Branco in Theater aan het Vrijthof op DONDERDAG 02 MEI 2024

  • Cristina Branco
    Concert at Sea 2023 Zaterdag
    © Andrea Roell
  • Cristina Branco
    Concert at Sea 2023 Zaterdag
    © Andrea Roell
DO.
02 MEI
CRISTINA BRANCO 20:00 uur Theater aan het Vrijthof, Maastricht
2024
Hoofdprogramma Cristina Branco
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Cristina Branco in Theater aan het Vrijthof
Tickets Cristina Branco:
Weet waar je koopt!
do 02 mei
Theater aan het Vrijthof, Maastricht

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Cristina Branco is een van de belangrijkste Portugese artiesten van de afgelopen decennia, met in totaal 17 uitgebrachte albums en talloze concerten over de hele wereld. Haar meest recente werk, Eva (2020), heeft zowel het publiek als de critici voor zich gewonnen en bevestigde dat Cristina een van de meest veelzijdige artiesten in de Portugese muziekscene is. Ze begon haar carrière in Nederland, met het album Cristina Branco in Holland (1997), dat een enorm succes werd. In de daaropvolgende jaren explodeerde Cristina’s naam in heel Europa, met uitverkochte data in talloze zalen en steden. Haar volgende werken, Murmúrios (1998) en Post-Scriptum (2000), versterkten het succes van haar eerste album en Cristina ontving twee Prix Choc, de prestigieuze prijzen die worden uitgereikt door het Franse tijdschrift Le Monde de La Musique. Ondanks haar prestaties in het buitenland, was het pas aan het begin van het millennium, met Corpo Iluminado (2001), O Descobridor (2002), een dubbel platina album, Sensus (2003) en Ulisses (2005), dat Cristina Branco eindelijk begon om ontdekt en geprezen te worden door het Portugese publiek en de pers.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater aan het Vrijthof in Maastricht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater aan het Vrijthof in Maastricht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Cristina Branco in Theater aan het Vrijthof plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Cristina Branco

Foto Cristina Branco te North Sea Jazz 2005 Foto Cristina Branco te North Sea Jazz 2005 Foto Cristina Branco te Concert at Sea 2023 Zaterdag Foto Cristina Branco te Concert at Sea 2023 Zaterdag Foto Cristina Branco te Concert at Sea 2023 Zaterdag Foto Cristina Branco te Concert at Sea 2023 Zaterdag
 
Bekijk alle 9 foto's van Cristina Branco

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws