concert: All Night Long - Michael Jackson & Lionel Richie in Kennemer Theater op DONDERDAG 18 JANUARI 2024

DO.
18 JAN
ALL NIGHT LONG - MICHAEL JACKSON & LIONEL RICHIE Grote Zaal, 20:00 uur Kennemer Theater, Beverwijk
2024

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 18 januari 2024.
Dat is 100 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets All Night Long - Michael Jackson & Lionel Richie in Kennemer Theater
DEZE All Night Long - Michael Jackson & Lionel Richie TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 18 jan
Kennemer Theater, Beverwijk

EXTRA INFORMATIE

Stel je de perfecte avond uit voor; al dansend treed je de zaal binnen, waarna het spektakel gaat beginnen… All Night Long is een nieuwe live show ter ere aan de hits van Michael Jackson en Lionel Richie. Een spetterende combinatie van zang, dans en licht waarbij stilzitten geen optie is en je kan meezingen van de eerste noot tot het laatste refrein.

Niet eerder is in Nederland de muziek van deze twee legendes samengevoegd in één show. De vele hits vormen de kern van de show, uitgevoerd door ras artiesten die de show de juiste lading geven, aangesterkt met een prachtige dans- en lichtshow.

Zanger Milton Wijngaarde is bij het grote publiek bekend van de succesvolle ‘90 R&B formatie Romeo met de hits ‘Coming Home’ en ‘Secret Love’. Met zijn sound en ervaring krijg je een avond die je niet snel zult vergeten. De uptempo klassiekers als ‘Don’t Stop Till You Get Enough’ en ‘Working Day And Night’ van Michael Jackson en de prachtige ballads ‘Hello’ en ‘Say You Say Me’ van Lionel Richie zullen zorgen voor magie in de zaal. Uiteraard zullen ook de grote hits niet ontbreken.