concert: Limehouse Lizzy in Podium 't Beest op VRIJDAG 17 MEI 2024

VR.
17 MEI
LIMEHOUSE LIZZY Grote Zaal, 21:00 uur Podium 't Beest, Goes
2024
Hoofdprogramma Limehouse Lizzy
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Limehouse Lizzy in Podium 't Beest
Tickets Limehouse Lizzy
Weet waar je koopt!
KIES TICKET
vr 17 mei
Limehouse Lizzy
Podium 't Beest, Goes
€ 19,50
vr 17 mei
Limehouse Lizzy
Podium 't Beest, Goes
€ 19,50

EXTRA INFORMATIE

In augustus 2024 zou Phil Lynott 75 jaar geworden zijn. De legendarische, Ierse zanger/bassist/songswriter maakte met zijn band Thin Lizzy in de '70s en '80s het ene fantastische album na het andere. De band ontbond in 1983, en drie jaar later overleed Phil, volledig opgebrand na een leven vol rock 'n roll.

Gelukkig zijn er nog genoeg muzikanten die de muziek van Thin Lizzy levend houden. Eén van Engelands beste Thin Lizzy tribute acts Limehouse Lizzy brengt vanavond een set met alle classics, en ook enkele verrassingen die zelfs de echte Lizzy fans nog zelden live gehoord zullen hebben. Kwaiteitskrant The Guardian noemde frontman Wayne Ellis 'an uncanny ringer for Phil Lynott', en met zijn stem wordt het een avond genieten van de muziek van één van de beste hardrock bands ooit!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Podium 't Beest in Goes. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Podium 't Beest in Goes? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Limehouse Lizzy in Podium 't Beest plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten