concert: Brihang in EKKO op ZATERDAG 17 FEBRUARI 2024

  • Brihang
    Grasnapolsky 2017 - Zaterdag
    © Arend Jan Hermsen
ZA.
17 FEB
BRIHANG 20:00 uur EKKO, Utrecht
2024
Hoofdprogramma Brihang

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 17 februari 2024.
Dat is 71 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Brihang in EKKO
DEZE Brihang TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 17 feb
EKKO, Utrecht
€ 16,50

EXTRA INFORMATIE

Brihang, Boudy Verleye voor z’n ouders, is vanaf jongs af aan een artiest om van nabij te volgen nadat zijn passie voor hiphop ontstond via de skateshop van zijn vader.
Nog geen tien jaar nadat hij zijn eerste stappen zette als muzikant, is Brihang uitgegroeid tot een zelfverzekerde artiest die zijn geluid gevonden heeft. Onder het motto “Hiphop hoeft niet stoer te zijn” maakt hij verfrissende poetische hiphop die je raakt en doet nadenken.
Het artistieke werk van de beeldhouwer-van-opleiding stopt ook niet na de studio, door actief mee te werken aan videoclips en alle bijhorende grafische vormgeving weet hij ook de visuele uitingen een eigen persoonlijke signatuur te geven.
Deze zomer verraste Brihang zijn fans met twee singles ‘Telefoontje’ en ‘Tussenin’. Dit najaar komt hij met een nieuw, persoonlijk album, ‘Droomvoeding’, geïnspireerd door zijn nieuwe levensfase waarin hij evenwicht probeert te creëren tussen een jong gezin en het najagen van zijn carrière. Na deze zomer menig festival platgespeeld te hebben gaat hij met zijn nieuwe plaat op tour en doet hij ook Utrecht aan voor een intiem optreden in EKKO.

Foto's van Brihang

Foto Brihang te Grasnapolsky 2017 - Zaterdag Foto Brihang te Grasnapolsky 2017 - Zaterdag Foto Brihang te Grasnapolsky 2017 - Zaterdag
 
Bekijk alle 3 foto's van Brihang

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws