concert: Eva de Roovere in Chassé Theater op VRIJDAG 02 FEBRUARI 2024

  • Eva de Roovere
    Eva de Roovere - 20/5 - Paard van Troje
    © Mariëlle Janssen
  • Eva de Roovere
    Eva de Roovere - 20/5 - Paard van Troje
    © Mariëlle Janssen
VR.
02 FEB
EVA DE ROOVERE Kinlyzaal (kleine zaal, voorheen MK2 Zaal), 20:30 uur Chassé Theater, Breda
2024
Hoofdprogramma Eva de Roovere

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 02 februari 2024.
Dat is 90 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Met Ewout Pierreux (toetsen), Toon Van Dionant (drums) en Boris Schmidt (bas), die hun sporen verdienden bij onder meer Toots Thielemans, Philip Catherine, Jef Neve, Melanie De Biasio, Tutu Puoane, Robin Verheyen, Brussels Jazz Orchestra e.a.

De ontmoeting met deze drie muzikanten duwt Eva’s muziek in een avontuurlijke richting die elke avond opnieuw inspireert. Haar sterke Nederlandstalige popsongs kunnen het aan om gekneed te worden naar iets wat is gestoeld op spelen in het moment. Noten en ritmes beginnen een nieuw leven te leiden. Hierdoor zal het voor zowel artiest als luisteraar telkens fris klinken: muziek die voor iedereen keer op keer te herontdekken valt.

Foto's van Eva de Roovere

Foto Eva de Roovere te Fields of Joy Festival 2016 Foto Eva de Roovere te Eva de Roovere - 20/5 - Paard van Troje Foto Eva de Roovere te Eva de Roovere - 20/5 - Paard van Troje Foto Eva de Roovere te Eva de Roovere - 20/5 - Paard van Troje Foto Eva de Roovere te Fields of Joy Festival 2016 Foto Eva de Roovere te Eva de Roovere - 20/5 - Paard van Troje
 
Bekijk alle 30 foto's van Eva de Roovere

Gerelateerd nieuws