concert: Kingfisher Sky in Parkvilla op VRIJDAG 15 MAART 2024

  • Kingfisher Sky
    Schollenpop 2015
    © Arend Jan Hermsen
  • Kingfisher Sky
    Schollenpop 2015
    © Arend Jan Hermsen
VR.
15 MRT
KINGFISHER SKY 20:30 uur Parkvilla, Alphen aan den Rijn
2024
Hoofdprogramma Kingfisher Sky
Toegang 20 euro.

EXTRA INFORMATIE

Kingfisher Sky komt -na 2 succesvolle optredens- terug naar Parkvilla met een eerbetoon aan de beroemde zangeres/songwriter KATE BUSH. De band ziet Kate Bush als een belangrijke inspiratiebron voor hun eigen muziek en zet bij hun optredens regelmatig een van haar songs (zoals ‘Cloudbusting’ en ‘Running up that Hill’) op de setlist. Nu acht de band de tijd rijp voor een avondvullende show met de mooiste songs uit het uitgebreide en rijke oeuvre van Kate Bush. Na het succesvolle debuutalbum ‘Hallway Of Dreams’ (2007) ging het snel en heeft de band een goede reputatie opgebouwd in Nederland, meerdere Europese landen en ook ver daarbuiten. Inmiddels heeft Kingfisher Sky drie albums en meerdere EP’s op haar naam staan en toert ze vanaf 2022 met veel succes met hun Kate Bush Tribute show.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Parkvilla in Alphen aan den Rijn. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Parkvilla in Alphen aan den Rijn? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Kingfisher Sky in Parkvilla plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Kingfisher Sky

Foto Kingfisher Sky te KingFisher Sky zingt Kate Bush - 19/03 - Corneel Foto Kingfisher Sky te KingFisher Sky zingt Kate Bush - 19/03 - Corneel Foto Kingfisher Sky te FemME 2015 Foto Kingfisher Sky te KingFisher Sky zingt Kate Bush - 19/03 - Corneel Foto Kingfisher Sky te KingFisher Sky zingt Kate Bush - 19/03 - Corneel Foto Kingfisher Sky te KingFisher Sky zingt Kate Bush - 19/03 - Corneel
 
Bekijk alle 17 foto's van Kingfisher Sky

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws