concert: Koffie in Merleyn op DONDERDAG 12 OKTOBER 2023

  • Koffie
    Bevrijdingsfestival Utrecht 2014
    © Tim van Veen
  • Koffie
    Bevrijdingsfestival Utrecht 2014
    © Tim van Veen
DO.
12 OKT
KOFFIE 22:00 uur Merleyn, Nijmegen
2023
Hoofdprogramma Koffie

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 12 oktober 2023.
Dat is 203 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Koffie in Merleyn
DEZE Koffie TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 12 okt
Merleyn, Nijmegen
€ 14,50

EXTRA INFORMATIE

Sinds hun oprichting in 2013 staat de Amsterdamse afrobeat- en funkband KOFFIE garant voor lachende gezichten en bewegende lichamen.

De basis van de moderne groovemachine vol jazz- en funkinvloeden en afro-Brazilliaanse ritmes die KOFFIE heet werd gelegd op het Amsterdamse conservatorium. Daar deelden gitarist Valentijn Bannier en drummer Abe van der Woude samen hun liefde voor afrobeat-pioniers Fela Kuti en Tony Allen. Al snel werd die voorliefde verenigd in een band: KOFFIE was geboren.
De natuurlijke chemie en energie die de bandleden delen op het podium leidde in 2013 tot het naamloze debuutalbum, waarop Nassan Silva Lopes de vocalen verzorgde. Als snel bouwde KOFFIE een uitstekende reputatie als live-act op. Tegen de tijd dat ze hun derde plaat Huntu (2017) uitbrachten werden ze door festivals en podia in heel Europa gevraagd, inclusief optredens op Istanbul Jazz Festival, North Sea Jazz Festival en Secret Garden Party in England.

Foto's van Koffie

Foto Koffie te Pete Philly & Perquisit Foto Koffie te Pete Philly & Perquisit Foto Koffie te Bevrijdingsfestival Utrecht 2014 Foto Koffie te Pete Philly & Perquisit Foto Koffie te Bevrijdingsfestival Utrecht 2014
 
Bekijk alle 5 foto's van Koffie

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws