concert: Stef Bos - Bloudruk in TivoliVredenburg op DINSDAG 11 JUNI 2024

DI.
11 JUN
STEF BOS - BLOUDRUK Grote Zaal, 20:15 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2024
Hoofdprogramma Stef Bos
Concert uitverkocht
Stef Bos - Bloudruk in TivoliVredenburg is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
di 11 jun
Stef Bos Met Band
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 34,75

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

EXTRA INFORMATIE

De Nederlandse singer-songwriter Stef Bos maakt al 30 jaar eigenzinnig, Nederlandstalig materiaal op het snijvlak van pop en kleinkunst. Subtiliteit is een belangrijk kenmerk van Bos’ werk, en tijdens deze Bloudruk-tournee komt die fijngevoeligheid extra naar voren dankzij de toevoeging van strijkers aan zijn band. Stef Bos is vanavond zoekend naar een Bloudruk, met woorden, muziek, verhalen – zoals hij dat al jaren doet. Zoekend naar de stilte in de storm, zoekend naar het onverwachte in het voorspelbare. Verwacht nieuw werk, oudere songs en alles daartussenin van een van Nederlands grootste troubadours!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Stef Bos - Bloudruk in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen