concert: De Staat - The Yellow Show in Doornroosje op ZATERDAG 20 JANUARI 2024

  • De Staat
    Iceland Airwaves 2011
    © Erik Luyten
  • De Staat
    Werfpop 2012
ZA.
20 JAN
DE STAAT - THE YELLOW SHOW 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2024
Hoofdprogramma De Staat
Concert uitverkocht
De Staat - The Yellow Show in Doornroosje is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
za 20 jan
De Staat - The Yellow Show
Doornroosje, Nijmegen
€ 41,50

EXTRA INFORMATIE

De Staat komt in januari terug naar Doornroosje voor een bijzondere reeks van drie concerten in het teken van hun Red / Yellow / Blue project.

De Staat behoeft natuurlijk geen introductie bij het Nijmeegse publiek. De band is met hun unieke mix van stevige rock inmiddels uitgegroeid tot misschien wel de beste live-act van Nederland. Succesnummers als ‘Peptalk’, ‘Make The Call Leave It All’ en natuurlijk ‘Witch Doctor’ zijn ondertussen ware festivalklassiekers geworden. En de afgelopen jaren heeft de Staat hard gewerkt aan hun meest ambitieuze project tot nu toe. Het resultaat hiervan is in deze reeks concerten te zien en horen in Doornroosje.

In juni hebben ze namelijk Red / Yellow / Blue afgerond. Er komt geen studio-album – in plaats daarvan is er een gigantische verzameling nieuwe nummers uitgekomen op digitale platforms. Frontman Torre Florim heeft het beroemde eclecticisme van zijn band volledig omarmd om hun eerste auditieve kunstproject te produceren, door tientallen nummers te schrijven die de kleuren rood, geel en blauw weerspiegelen. Red / Yellow / Blue is een songwriting-experiment dat twee vingers opsteekt naar het concept van vaste genres.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Doornroosje in Nijmegen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat De Staat - The Yellow Show in Doornroosje plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van De Staat

Foto De Staat te Nirwana Tuinfeest 2017 - Vrijdag Foto De Staat te De Staat - 16/03 - AFAS Live Foto De Staat te Lowlands 2011 - dag 3 Foto De Staat te De Staat - 06/02 - Metropool Foto De Staat te De Staat - 24/11 - TivoliVredenburg Foto De Staat te De Staat - 17/11 - De Vasim
 
Bekijk alle 426 foto's van De Staat

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan